Видео

Підсумки року ФТУ. Нагородження.
все видео

Другий випуск «Українського Корту»

В суботу, 25-го квітня о 10:30 ранку дивіться на UA: ПЕРШОМУ черговий випуск щомісячної телевізійної програми «Український Корт».  Нагадуємо, що це спільний проект Федерації тенісу України та першого суспільного мовника UA: ПЕРШОГО про національний теніс. На вас чекають зустрічі, як з вже сталими зірками спорту, так і з гравцями, що лише починають свій нелегкий, але такий цікавий шлях.

Отже, в другому випуску програми «Український Корт»:

З чого починається професіоналізм? Система юнацьких турнірів в Україні. Репортаж з УТТ-3 до 12-ти та 14-ти років, які відбулися в луцькому «Адреналині».

В липні збірна України відправиться на матч Кубку Девіса до Польщі. Представляємо наших суперників, які здобули впевнену перемогу над командою Литви.

Ексклюзивний портрет другої ракетки України Лесі Цуренко. Бої на кортах і мрії в житті.

Вперше в своїй кар’єрі Катерина Козлова увійшла до топ-100 найсильніших гравців планети. Але наша співвітчизниця вважає, що поки ще не зробила нічого особливого, вона переконана (втім, ми так саме!), що головні її досягнення попереду.

Перший в Радянському Союзі справжній тенісний клуб з’явився майже 55 років тому в Харкові. Знайомтесь - «Унікорт»: його традиції та дійсна УНІКальність!

І ще багато цікавого  в другому випуску програми «Український Корт»! В суботу, 25-го квітня о 10.30 ранку на UA: ПЕРШОМУ!!!

22.04.2015
http://ukrtennis.com


Коментарии

comments powered by HyperComments