Видео

Підсумки року ФТУ. Нагородження.
все видео

В цей небезпечний час ми маємо докласти максимум спільних зусиль для збереження нашої держави!

Національна Федерація тенісу України висловлює крайню ступінь стурбованості з приводу тих подій, які наразі відбуваються в країні! ФТУ засуджує будь-які  прояви сепаратизму, всі його ознаки і прояви! Наголошуємо, що Україна була, є і має залишитися незалежною, єдиною і неподільною державою! Наша сила, наше майбутнє – в єдності! І сьогодні це гасло важливе, як ніколи.

Країна зіткнулася з найбільшою кризою державності за всі часи свого існування. Ніякі особисті інтереси не можуть затьмарити головне – Україна має бути єдиною і неділимою!

ФТУ беззаперечно засуджує анонсовані наміри Росії ввести на нашу територію свої збройні сили. Ми вбачаємо в цьому всі ознаки справжньої окупації! Якщо між нами і є якісь справжні суперечки, то лише на спортивних аренах, де ми завжди змагалися чесно і відверто. Тільки на аренах! В жодному разі не на полях битв! Це неприпустимо! Ми звертаємося до російської спільноти, тенісної зокрема, з проханням підтримати наше звернення і донести до своїх органів влади, що подібні дії йдуть в розріз із самим поняттям «братні країни», «братні народи».

ФТУ підкреслює, що на сьогодні єдиним легітимним органом влади в Україні є Верховна Рада, обрана загальнонаціональним волевиявленням всіх українських громадян.

Ми зобов’язані докласти всіх зусиль для того, щоб зберегти наш прапор, той самий, честь якого відчайдушно відстоюють наші національні збірні, наші гравці в усіх куточках планети. Сьогодні, як ніколи, ми маємо не на словах, а на ділі стати справжніми патріотами!

За Україну!

За її волю!

За честь!

За славу!

За народ!

Президент Федерації тенісу України,

Сергій Лагур

03.03.2014
http://ukrtennis.com


Коментарии

comments powered by HyperComments