Видео

Підсумки року ФТУ. Нагородження.
все видео

Юниорские турниры – под запретом

В условиях необъявленной войны, в которых находится Украина, гибнут люди, уничтожается инфраструктура государства, наносится колоссальный ущерб национальному спорту. В том числе и теннису. Проблемы безопасности, возможно, отчасти надуманные, заставляют международные организации отказывать нашей стране в проведении международных соревнований. ТЕННИСНЫЙ Клуб не ищет виновных, не станет заниматься и анализом обстоятельств. Мы просто констатируем факт – юниорских международных турниров в этом году в Украине не будет!

Сьогодні ТЕ офіційно повідомила ФТУ, що всі юніорські змагання, які було заплановано провести цього року, скасовані. Нагадаємо читачам, що спершу турніри були перенесені з весни на період серпня-вересня, але тепер (після катастрофи малайзійського літака над теренами України) і в ці дати юнацькі змагання проводитися не будуть.

«Після дискусій та аналізу ситуації, що склалася в Вашій країні, а також після консультацій з Департаментом міжнародних відносин Швейцарії (саме тут розташована штаб-квартира ТЕ ) і незалежним міжнародним агентством з питань безпеки, ми змушені повідомити Вас, що в зв’язку з небезпечною політичною ситуацією в Вашій країні, всі міжнародні юнацькі турніри, заплановані на серпень-вересень цього року, скасовані, - йдеться в офіційному повідомленні ТЕ. – Ми розуміємо, що це значна втрата для українського тенісу, але не можемо прийняти іншого рішення. Сподіваємося, що в сезоні 2015 року всі змагання на території України відбудуться в повному обсязі».

ФТУ звертається до організаторів скасованих змагань: якщо у Вас є питання чи пропозиції, виходьте на контакт з ФТУ і ми спробуємо разом все вирішити.

28.07.2014
http://ukrtennis.com


Коментарии

comments powered by HyperComments