Видео

Підсумки року ФТУ. Нагородження.
все видео

Ежегодная Конференция ФТУ

На официальном сайте Федерации тенниса Украины появилась новая информация, касающаяся проведения ежегодной Конференции ФТУ. Она состоится 21 марта 2015-го года в Киеве, на ней будут подведены итоги завершившегося 2014-го года и определены перспективные планы развития национального тенниса на ближайшие годы. На Конференции, напомним, будут присутствовать делегаты со всей Украины, представляющие по квотному принципу областные отделения ФТУ.

«З адміністративно-організаційних обставин щорічна Конференція ФТУ переноситься з 21-го лютого на 21 березня. Місце проведення залишається незмінним – місто Київ. Інша інформація щодо Конференції буде надана відокремленим підрозділам ФТУ найближчим часом.

В рамках підготовки щорічної Конференції ФТУ визначені квоти делегатів для відокремлених підрозділів ФТУ. Квоти визначалися за формулою, що затверджена «Процедурним регламентом» і базується на кількості зареєстрованих гравців та індивідуальних членів ФТУ в 2014-му році. Вже на місцях потрібно визначитися, хто саме буде представляти на Конференції той чи інший підрозділ. Нагадуємо, що делегатом на Конференцію може бути обраний лише дійсний член Федерації тенісу України».

Подробиці:http://www.ftu.org.ua/?mid=74&action=news_detail&new_id=4491

21.01.2015
http://ukrtennis.com


Коментарии

comments powered by HyperComments